homepage
line

Vacature Notarieel medewerker Onroerend Goed

 

ZAANNOTARISSEN zoekt een

NOTARIEEL MEDEWERKER ONROEREND GOED  M/V

voor een full time dienstverband (minder uren is eventueel bespreekbaar).

 

Wil jij een baan waarin je sociaal én administratief kunt uitblinken? Vind je het belangrijk dat overeenkomsten en aktes zorgvuldig en verantwoordelijk worden vastgelegd? Lijkt het je leuk om de betrokkenen bij dit proces te begeleiden en de (kandidaat-)notaris hierbij te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw nieuwe baan:

Je werkt zelfstandig in de registergoederenpraktijk van ons allround notariskantoor. Je kerntaak is het voorbereiden van de diverse registergoed dossiers. Enige ervaring in het notariaat op terrein van registergoed is een pré. Je hebt een klantgerichte, flexibele en collegiale instelling.

 

Wat bieden wij?

Wij vragen veel van jou als kandidaat-notaris. Daar staat tegenover dat wij ook veel bieden:

- Bij deze functie hoort een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

- Je wordt onderdeel van een hecht team dat bestaat uit professionele collega's met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

- Je werkt in de stimulerende omgeving van onze veelzijdige praktijk en krijgt bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

ZAANNOTARISSEN is een notariskantoor met 2 notarissen, thans 6 kandidaat-notarissen, 3 notarisklerken en 20 medewerkers. Wij zijn gehuisvest te Zaandam, Wormerveer en Assendelft.

Enthousiast geworden? Zend dan je schriftelijke reactie met CV aan ons postadres: Postbus 152, 1520 AD Wormerveer, of per email naar r.jacobs@zaannotarissen.nl, of naar v.bos@zaannotarissen.nl 

Nadere informatie wordt graag telefonisch verstrekt door de notarissen: mr. Rik Jacobs of mr. Vincent Bos via telefoonnummer 075 - 6818080.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.