homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Vacature Kandidaat - Notaris

 

ZAANNOTARISSEN te Zaanstad zoekt op korte termijn een:

KANDIDAAT - NOTARIS (M/V)


met waarnemingsbevoegdheid voor een full time dienstverband (minder uren is eventueel bespreekbaar).

Geboden wordt een zelfstandige functie voor de SECTIE FAMILIERECHT of de SECTIE REGISTERGOEDEREN (bestaande bouw en projectontwikkeling) of de SECTIE ONDERNEMINGSRECHT op een allround notariskantoor.

Voor gemelde functie geldt dat u dient te beschikken over een klantgerichte en flexibele instelling en dat u in staat bent om zelfstandig te werken en het voortouw te nemen in het team.

 

ZAANNOTARISSEN is een notariskantoor in de Zaanstreek met 2 notarissen, thans 6 kandidaat-notarissen, 2 notarisklerken, 3 hbo juristen en 20 medewerkers.

Ons kantoor heeft drie vestigingen; een vestiging in het centrum van Zaandam, een vestiging langs de Zaan in Wormerveer en een vestiging in de Watertoren van Assendelft. Al van oudsher in de Zaanstreek gevestigd en voor iedereen goed bereikbaar. Met recht een Zaans notariskantoor.

We bedienen alle notariële rechtsgebieden en bij Zaannotarissen is het motto “zorgvuldigheid”. Dat is niet zomaar.

Onafhankelijk, betrokken, betrouwbaar, open, klantgericht en vooral helderheid in duidelijke adviezen staat bij ons centraal.

Wij kijken graag vooruit naar nieuweontwikkelingen, zodat wij een up to date dienstverlening kunnen blijven garanderen.

 

Uw schriftelijke reactie met CV kunt u zenden aan ons postadres: Postbus 152, 1520 AD Wormerveer of per email naar r.jacobs@zaannotarissen.nl, of naar v.bos@zaannotarissen.nl

Nadere informatie wordt graag telefonisch verstrekt door mr. Rik Jacobs of mr. Vincent Bos via telefoonnummer 075 - 6818080.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld