homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Projectontwikkeling


Projectontwikkeling
Op het gebied van de notariële begeleiding van uw nieuwbouwproject of uitpondproject verwacht u van uw notaris ervaring en expertise. Zaannotarissen heeft deze ervaring en expertise in huis. Ons kantoor is bovendien aangesloten bij de Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten. Al jarenlang zijn wij als projectnotaris betrokken bij de verkoop en levering van verschillende nieuwbouwprojecten. Voornamelijk binnen maar ook buiten de Zaanstreek. Onze aanpak is helder en duidelijk. Wij luisteren naar uw wensen, adviseren en vertalen de beoogde ontwikkeling naar heldere en duidelijke akten.

Zaannotarissen is gewend om contact te onderhouden met gemeenten, architecten, ontwikkelaars, aannemers, kadaster, garantie instituten en bouw-, en projectbegeleiders. Binnen ons kantoor is er contact met een vaste projectleider voor elk project die op de hoogte is van alle ins en outs en ondersteund wordt door een team van medewerkers met kennis en ervaring. Wij begeleiden u bij het opstellen van de koopovereenkomsten tot aan de verkoop en levering van nieuwbouwkavels aan de uiteindelijke kopers. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de fiscale aspecten en de te vestigen bijzondere bepalingen en erfdienstbaarheden. Ook adviseren wij u graag over de mogelijke kadastrale kostenbesparingen middels de kadaster applicatie Splits.

Splitsingsakte
Wanneer er sprake is van een appartementencomplex wordt veel aandacht besteed aan de inhoud van de splitsingsakte zodat de splitsing niet alleen juridisch sluitend maar ook praktisch en werkbaar is. Ook beoordelen we de bijbehorende splitsingstekeningen en adviseren we bij het opstellen van een huishoudelijk reglement.

Koop-/aannemingsovereenkomst
Wij beoordelen de opgestelde koop of koop-/aannemingsovereenkomst, of stellen deze voor u op. We controleren of planacceptatie is afgegeven, of de certificaten zijn verstrekt en of de omgevingsvergunning onherroepelijk verleend is. 

Informeren van kopers
Uw kopers worden uitgebreid geïnformeerd over de gang van zaken en de betekenis van de soms juridisch complexe uitwerkingen. Ook met betrekking tot de afrekeningen en een opleveringsregeling worden u en uw kopers vakkundig en duidelijk geïnformeerd. 

Notaris Vincent Bos heeft ruime ervaring op het gebied van projectontwikkeling. Hij en zijn team adviseren u graag. Bereikbaar via info@zaannotarissen.nl of telefonisch 075 – 6818080. Uiteraard kunt u ook onderstaand contactformulier invullen! 

Voor vragen of meer informatie kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!