homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Privé


Van de wieg tot over het graf
In uw leven krijgt u vaak met de notaris te maken. Bij leuke gebeurtenissen zoals samenwonen en trouwen of het kopen van een huis. Maar ook bij droevige gebeurtenissen zoals een echtscheiding of een overlijden. Het is in alle gevallen belangrijk dat uw zaken goed geregeld zijn. De notaris zorgt er voor dat afspraken zorgvuldig en juridisch juist worden vastgelegd. Dit voorkomt onduidelijkheid en meningsverschillen achteraf. En dat bij een regeling uw persoonlijke situatie voorop staat is voor Zaannotarissen vanzelfsprekend. Wij adviseren u en helpen u bij uw belangrijkste stappen in uw leven.

Duidelijk en zorgvuldig
De ene keer zult u naar de notaris gaan omdat u er zelf voor kiest extra zekerheid in te bouwen, een andere keer is het bij de wet verplicht om het een en ander in een notariële akte vast te leggen. Maar waarom u ook naar ons toekomt, Zaannotarissen legt u duidelijk uit wat de consequenties van de afspraken zijn en zal het zorgvuldig voor u in orde maken.

Voor vragen of meer informatie kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!