homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Ons team


Ons team; Gewoon Zaans
Op ons notariskantoor, met vestigingen in Zaandam, Wormerveer en Assendelft staat een compleet team voor u klaar. Met 2 notarissen, Vincent Bos en Rik Jacobs, 6 kandidaat-notarissen, 2 notarieel juristen en 18 notarieel medewerkers kunt u altijd een beroep op ons doen. De meeste medewerkers zijn ‘Zaankanters’ of hebben een jarenlange band met de Zaanstreek.

Onze mensen, de menselijke maat
Wij noemen onszelf ‘zorgvuldige notarissen’; dat zijn we voor u maar ook voor onze mensen. We  beschikken met elkaar over de kennis en kunde waar u op moet kunnen vertrouwen. Daarom hebben wij ons team zorgvuldig samengesteld. Omdat wij dat zelf een prettig manier van werken vinden en omdat wij u zo de service en betrouwbaarheid kunnen garanderen die u van ons mag verwachten. Onze mensen spreken uw taal en zorgen tezamen voor de ‘menselijk maat’ in notariële dienstverlening.

Specialisaties dankzij continue ontwikkeling
De ontwikkelingen in het notariaat staan niet stil. Er ontstaan nieuwe initiatieven op juridisch gebied en dus houden wij ons voortdurend met de ontwikkelingen bezig. U kunt er altijd op vertrouwen dat wij u met actuele kennis en jarenlange ervaring uitstekende adviezen en service geven.