homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Zaannotarissen. Gewoon Zaans

Zaannotarissen is uw notariskantoor in de Zaanstreek. Zaannotarissen is ontstaan uit Kurk & Jacobs notarissen en Edzes & Bos notariaat, met respectievelijk een vestiging in het centrum van Zaandam en een vestiging langs de Zaan in Wormerveer. Al van oudsher in de Zaanstreek gevestigde kantoren. Met recht een Zaans notariskantoor. De samenwerking is aangegaan met het oog op de toekomst. Wij kijken graag vooruit naar nieuwe ontwikkelingen, zodat wij een up to date dienstverlening kunnen blijven garanderen. Met twee vestigingen in de Zaanstreek staat onze deur altijd voor u open.

Alle notariele rechtsgebieden
Ons notariskantoor in de Zaanstreek is een fullservice notariaat. De drie notarissen, Vincent Bos, Ferry Kurk en Rik Jacobs, worden ondersteund door een heel team van kandidaat notarissen, notarieel juristen en medewerkers. Tezamen vormen we een team van 29 specialisten die u op ieder notarieel rechtsgebied kunnen adviseren.

Zorgvuldige notarissen. Het notariaat met de menselijke maat
Bij Zaannotarissen is het motto “ zorgvuldigheid” . En dat is niet zomaar. Onafhankelijk, betrokken, betrouwbaar, open, klantgericht en vooral helderheid in duidelijke adviezen staat bij ons centraal. Omdat wij weten dat u dat belangrijk vindt. En wij net zo goed.

Onze zes garanties aan u
Komt u bij ons langs, dan mag u van ons de volgende 6 garanties verwachten:

  • Een allround notariaat met specialisten op het gebied van familie- en personenrecht, ondernemingsrecht en registergoederen.
  • Medewerkers met hart voor hun klanten en hun werk en een up-to-date vakkennis.
  • Notarissen en kandidaat-notarissen die gewend zijn klanten maatwerk te bieden.
  • Begrijpelijke adviezen en producten.
  • Een serviceorganisatie die is ingesteld op een snelle en adequate dienstverlening.
  • Vooraf duidelijkheid over dienstverlening en kosten.

 

Zaannotarissen zet tevens de praktijken voort van de oud-notarissen Vanderveen, Lamers, Hofman, Schwarze, Bisschop en Edzes.

Maar wij doen nog veel meer!
Wij kunnen u op vele verschillende notariële gebieden van dienst zijn.

Kies hieronder om:

contact op te nemen offerte aan te vragen

Elektronisch stemmen bij Verenging van Eigenaren, handig en rechtsgeldig

 

De kantonrechter heeft onlangs geoordeeld dat elektronisch uitgebrachte stemmen binnen een vergadering van een Vereniging van Eigenaars (VVE) geldig zijn. Op deze manier hoeven leden niet op de vergadering aanwezig te zijn en kunnen toch hun mening kenbaar maken. Hierdoor neemt ook de betrokkenheid van de leden toe.

De wetgever heeft het volgens de Kantonrechter niet nodig gevonden om voor VVE’s  een aparte regeling te treffen anders dan opgenomen in artikel 2:38 van het BW. Formele wijziging van de akte van splitsing in appartementsrechten of het splitsingsreglement is daarvoor niet nodig. De vereniging kan het zelf regelen. Voorwaarde is een met waarborgen omklede stemprocedure, zoals bijvoorbeeld het systeem Twinq.